Jednoduchý recept

Crostini s rajčaty a sladkou bazalkou pro alergiky na laktózu, vejce, lepek a ořechy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 55801

Ingredience

50 g Bazalka
8 krajíc Chléb bezlepkový
3 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
2 špetka Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 69 kcal
Kilojoule 289kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
7% Sodík 131 mg
2% Bílkoviny 1 g

Crostini s rajčaty a sladkou bazalkou pro alergiky na laktózu, vejce, lepek a ořechy postup přípravy receptu:

1

V hrnci si uvaříme vodu a ve vroucí vodě spaříme rajčata. Oloupeme z nich slupku, rozkrojíme na poloviny, odstraníme semínka a pokrájíme na kostičky. Pokapeme lžící olivového oleje, zasypeme nadrobno nasekanou bazalkou a opepříme.

2

Oloupeme česnek. Krajíce chleba potřeme česnekem, pomažeme olivovým olejem a opražíme.

3

Na toasty naneseme směs rajčat s bazalkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept