Jednoduchý recept

Zapečené batáty s tykví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55817
Kategorie: Zelenina

Ingredience

300 g Brambory sladké (Batáty)
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Olej olivový extra panenský
200 g Sýr Parmezán
300 g Tykev
10 g Tymián čerstvý
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
6% Sacharidy 22 g
30% Tuky 23 g
43% Sodík 858 mg
44% Bílkoviny 25 g

Zapečené batáty s tykví postup přípravy receptu:

1

Batáty oškrábeme a spolu s dužinou z tykve nastrouháme nahrubo. Vsypeme do mísy, přidáme vejce, strouhaný parmezán, posekané lístky tymiánu, olivový olej, mouku a důkladně promícháme. Přendáme do pekáčku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut dozlatova.

2

Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept