Jednoduchý recept

Chřest v sušené šunce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 55829

Ingredience

12 ks Chřest bílý
12 plátek Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
12 plátek Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 13 kcal
Kilojoule 55kJ
0% Sacharidy 0 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 77 mg
2% Bílkoviny 1 g

Chřest v sušené šunce postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme, tuhé konce odkrájíme a krátce ho uvaříme ve vařící mírně osolené vodě, pak vodu slijeme a chřest necháme okapat.

2

Plátky sušené šunky rozložíme, na každý položíme plátek sýra, na něj jeden chřest a šunku se sýrem kolem něj pevně otočíme. Na koncích je zahneme dovnitř tak, aby se neuvolnily a podáváme.

Poznámka

Můžeme použít bílý i zelený chřest, a různé druhy šunky i sýra.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept