Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 55840
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Limetka
2 ks Mrkev kořen
150 g Mušle slávky
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
200 g Salát ledový
1 špetka Sůl
200 g Vlkouš obecný
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 691kJ
4% Sacharidy 15 g
236% Tuky 177 g
12% Sodík 236 mg
28% Bílkoviny 16 g

Vlkouš s mušlemi postup přípravy receptu:

1

Připravíme si všechny suroviny. Mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka. Celer pokrájíme na plátky, cibuli nadrobno. Rajčata opláchneme od nečistot a pokrájíme na kostičky. Rybu nakrájíme na kousky. Mušle povaříme v teplé vodě, aby se nám otevřely. Poté z nich vyjmeme maso.

2

Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní olej, potom rybu a dvě minuty opékáme. Vyndáme a dáme stranou. Opět rozpálíme olej, přidáme všechnu zeleninu, prolisujeme navíc do pánve česnek a tři minuty opékáme. Nyní přidáme do pánve mušle a rybí kousky se šťávou z limetky. Vše ještě dochutíme solí s pepřem dle vlastní chuti. Minutu povaříme a dáme stranou.

3

Nasekáme si salát a smícháme ho se směsí z pánve. Nakonec už jen stačí vše rozdělit na talíře a vlažné podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept