Korsický chléb - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 195 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Korsický chléb
Celkový čas: | 195 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 190 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 55878 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
20 g | Cukr krupice |
10 g | Droždí sušené |
100 g | Klobása Chorizo |
500 g | Mouka pšeničná celozrnná |
40 ml | Olej olivový |
5 g | Sůl |
150 g | Sýr ovčí tvrdý - Pecorino |
200 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 17,6mg |
Draslík | 19,3mg |
Vláknina | 19g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Droždí sušené, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Chorizo, Mouka pšeničná celozrnná, Olej olivový, Sýr ovčí tvrdý - Pecorino mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Korsický chléb postup přípravy receptu:
1 | Do mísy nalijeme vodu a olej, přisypeme cereální mouku, cukr, sůl a promícháme. Dáme do nádoby domácí pekárny, přidáme sušené droždí a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přidáme na kostičky nakrájený ovčí sýr a klobásu chorizo a necháme péct. |