Jednoduchý recept

Papája zapečená s vanilkovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 55883
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

80 g Cukr vanilka
250 ml Mléko polotučné
500 g Papája zralá
20 g Pomerančová kůra
5 g Skořice mletá
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 073kJ
11% Sacharidy 38 g
11% Tuky 8 g
3% Sodík 52 mg
16% Bílkoviny 9 g

Papája zapečená s vanilkovým krémem postup přípravy receptu:

1

Papáju oloupeme, nakrájíme na kostky a vsypeme do pekáčku. Do rendlíku nalijeme mléko, přidáme vejce, žloutky, vanilkový cukr, strouhanou pomerančovou kůru, mletou skořici, rozmícháme a zvolna vaříme, až vznikne hustší krém. Krém nalijeme do pekáčku na papáju, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

2

Dezert necháme vychladnout, naporcujeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept