Jednoduchý recept

Rybí míchanice s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 55890
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 ml Balsamico ocet
200 g Celer bulvový
2 stroužek Česnek
20 g Koriandr čerstvý
25 g Olej sezamový
40 ml Omáčka sójová
400 g Pangasius - filety
1 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 608kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 6 g
2% Sodík 45 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rybí míchanice s celerem postup přípravy receptu:

1

Celer očistíme, nastrouháme nahrubo, rybí filety bez kůže nakrájíme na kostičky, lístky koriandru posekáme najemno, česnek prolisujeme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme celer, orestujeme, přidáme ryby, osmahneme, přidáme česnek, promícháme a odstavíme. Mimo oheň posypeme lístky koriandru, zakápneme sojovou omáčkou, octem balsamico, promícháme a necháme vychladnout.

2

Podle chuti opepříme, rozdělíme na talířky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept