Kmínový chléb se sardinkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 206 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kmínový chléb se sardinkami
Celkový čas: | 206 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 6 minut |
Doba vaření: | 200 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 55968 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
10 g | Cibulka jarní |
5 g | Kmín celý |
5 g | Kmín mletý |
10 g | Kypřicí prášek do pečiva |
30 g | Máslo čerstvé |
10 ml | Mléko plnotučné |
250 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
200 g | Sardinky v oleji |
5 g | Sůl |
150 g | Sýr Čedar |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 222,6mg |
Draslík | 279,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,4mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 19,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Kmín celý, Kypřicí prášek do pečiva, Sůl, Sýr Čedar, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kmín mletý, Máslo čerstvé, Mléko plnotučné, Mouka pšeničná hladká T 650, Sardinky v oleji mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kmínový chléb se sardinkami postup přípravy receptu:
1 | V míse ušleháme vejce, přilijeme mléko a rozpuštěné máslo, přidáme jarní cibulku nakrájenou i s natí, sůl, koření, prášek do pečiva, strouhaný čedar, hladkou mouku a nakonec pokrájené sardinky z konzervy. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct. |