Recept

Brioškový chléb s mátou a tvarohem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 207 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55979

Ingredience

60 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
120 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máta
40 ml Sirup Monin - mátový
5 g Sůl
100 g Tvaroh jemný
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 865kJ
22% Sacharidy 81 g
7% Tuky 6 g
18% Sodík 370 mg
32% Bílkoviny 18 g

Brioškový chléb s mátou a tvarohem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a ušlehaná vejce, přidáme mouku, cukr, sůl a tvaroh, zalijeme mátovým sirupem a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme droždí a nasekanou čerstvou mátu, nastavíme program na sladký chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept