Recept

Jablečný brioškový chléb se skořicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55983

Ingredience

10 g Droždí sušené
200 g Jablka
100 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
10 g Skořice mletá
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 574kJ
19% Sacharidy 68 g
7% Tuky 5 g
18% Sodík 351 mg
23% Bílkoviny 13 g

Jablečný brioškový chléb se skořicí postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a ušlehaná vejce, přidáme mouku, skořici, cukr, sůl, promícháme a pokud se těsto lepí, přidáme mouku. Přihodíme na kostičky nakrájená jablka bez jádřinců, sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na sladký chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept