Recept

Síh maréna na červeném másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 55984

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Síh filety
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 420kJ
2% Sacharidy 9 g
54% Tuky 40 g
168% Sodík 3 g
54% Bílkoviny 30 g

Síh maréna na červeném másle postup přípravy receptu:

1

Marénu oškrábeme, vykostíme, omyjeme a naporcujeme. Porce marény osolíme a opepříme, vložíme do kastrolu spolu s překrojenou oloupanou cibulí, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Pak kastrol odstavíme na kraj plotýnky a 5 minut necháme „dotáhnout“ (už nevaříme).

2

V malém hrníčku ohřejeme ocet.

3

Porce marény rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou petrželkou a přelijeme horkým octem.

4

Máslo rozpálíme dočervena (dáme pozor, aby se nám nezačalo připalovat) a přelijeme jím porce marény, které obložíme plátky sladkokyselých okurek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept