Recept

Hřebenatky se špenátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 55992
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

20 ml Balsamico ocet
200 g Hřebenatka
40 g Koriandr čerstvý
40 g Máslo čerstvé
40 ml Omáčka sójová
80 g Špenát listový čerstvý
100 ml Voda pitná
15 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 765kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
7% Sodík 138 mg
24% Bílkoviny 13 g

Hřebenatky se špenátem postup přípravy receptu:

1

Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Lístky koriandru posekáme najemno, špenát nahrubo, zázvor nastrouháme.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme maso z hřebenatek, krátce orestujeme, přidáme zázvor, špenát, koriandr, zakápneme sojovou omáčkou, octem, podlijeme troškou vody a pár minut podusíme, dokud se voda neodpaří.

3

Hřebenatky upravíme na talířky, obložíme zelenými listy špenátu a koriandru a ještě teplé podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept