Jednoduchý recept

Kuřecí maso s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 56001

Ingredience

100 g Cibule
20 g Cukr krupice
200 g Fazolové lusky zelené
40 g Kari koření
600 g Kuřecí prsa
50 g Olej sezamový
150 g Rajčata
6 g Sůl
200 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 481kJ
5% Sacharidy 19 g
22% Tuky 16 g
38% Sodík 769 mg
62% Bílkoviny 35 g

Kuřecí maso s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, fazolky zbavíme tvrdých vláken, odřízneme oba konce a fazolky šikmo překrojíme napůl. Rajčata nakrájíme na osminky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso a krátce orestujeme. Maso vyjmeme, do výpeku nasypeme cibuli, česnek a fazolky. Osmahneme, osolíme, přidáme kari koření, cukr, promícháme, vrátíme zpět maso, podlijeme troškou vody, podle chuti osolíme a dusíme, dokud se voda téměř neodpaří. Přimícháme rajčata, prohřejeme a odstavíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept