Recept

Rýžová polévka s kandovaným ovocem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 47 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 42 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56029
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

60 g Cukr moučkový
30 g Cukr vanilka
50 g Kandované ovoce
40 g Limetka
135 g Rýže loupaná
1000 ml Voda pitná
60 g Mandle

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 911kJ
24% Sacharidy 86 g
14% Tuky 10 g
2% Sodík 34 mg
13% Bílkoviny 7 g

Rýžová polévka s kandovaným ovocem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nasypeme rýži, zalijeme vodou, přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, přivedeme k varu a vaříme zvolna 35 až 40 minut, až se rýže téměř rozvaří. Přisypeme kandované ovoce, promícháme a odstavíme. V pánvi nasucho opražíme oloupané mandle.

2

Polévku necháme vychladnout, nalijeme do misek, posypeme opraženými mandlemi a ozdobíme plátkem limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept