Jednoduchý recept

Marinovaná treska s paprikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 56050
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 g Chilli koření mleté
100 g Cibulka jarní
10 g Koriandr čerstvý
30 g Limetková kůra
50 ml Limetková šťáva
30 ml Olej olivový extra panenský
80 g Paprika červená
80 g Paprika zelená
1 g Pepř černý mletý
50 g Šalotka
6 g Sůl
450 g Treska obecná
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 490kJ
5% Sacharidy 20 g
27% Tuky 20 g
53% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Marinovaná treska s paprikou postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky bez kůže nakrájíme na proužky, červenou a zelenou papriku bez jádřinců pokrájíme na nudličky, šalotku oloupeme, rozkrájíme nadrobno, lístky koriandru posekáme na jemno, zelenou část jarní cibulky krájíme na tenké kroužky, limetkovou kůru nastrouháme, hlávkový salát nakrouháme. Do mísy vložíme rybu a zakapeme limetkovou šťávou. Přidáme cibulku, šalotku, kůru, chilli koření, koriandr, mísu zakryjeme alobalem a dáme do lednice nejméně na 12 hodin uležet.

2

Do mísy přidáme papriky, zelí, osolíme, opeříme, zalijeme panenským olejem, promícháme, rozdělíme do misek a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept