Jednoduchý recept

Fazolová polévka s pivem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56051

Ingredience

1 ks Bobkový list
25 g Chilli paprička
200 g Cibule
250 g Fazole bílé předvařené
200 g Hovězí maso mleté
10 g Kmín celý
45 g Olej slunečnicový
3 g Oregano sušené
15 g Paprika mletá sladká
1 g Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
40 g Protlak rajčatový
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
10 g Sůl
800 ml Vývar slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 591kJ
12% Sacharidy 43 g
19% Tuky 14 g
98% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Fazolová polévka s pivem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka, zbytek nasekáme na jemno. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem a necháme zesklovatět. Přidáme chilli paričku, kmín, mletou papriku, necháme rozpustit v tuku. Přiložíme mleté maso, promícháme a restujeme, vařečkou maso rozdrobíme, přidáme scezená rajčata, sůl, pepř, bobkový list, oregano, rajčatový protlak, zalijeme pivem, vývarem, vaříme aspoň 40 minut. Nakonec přidáme fazole a dovaříme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept