Zdravý recept

Omáčka raita pro alergiky na lepek, vejce a ořechy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 56061
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

300 ml Jogurt bílý
2 kávová lžička Kmín celý
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 345kJ
3% Sacharidy 10 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 105 mg
8% Bílkoviny 4 g

Omáčka raita pro alergiky na lepek, vejce a ořechy postup přípravy receptu:

1

Na suchou pánev nasypeme kmín a opražíme ho. Pražíme 2 minuty, dokud se nezačne uvolňovat vůně. Sesypeme dolů z pánve a necháme vychladnout.

2

Omyjeme a oloupeme okurku, pokrájíme na malé kostičky. V misce smícháme okurkové kostky s jogurtem. Osolíme, opepříme a přisypeme opražený kmín. Promícháme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept