Jednoduchý recept

Indiánský chléb s klobásou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 36 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 56063

Ingredience

150 g Brambory vařené
15 g Chilli paprička
100 g Cibulka jarní
50 ml Citronová šťáva
10 g Hořčice
450 g Klobása Chorizo
25 g Koriandr čerstvý
15 g Kypřicí prášek do pečiva
225 g Mouka pšeničná hladká T 650
15 g Máslo čerstvé
40 g Olej slunečnicový
5 g Oregano čerstvé
3 g Sůl
120 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
11% Sacharidy 38 g
49% Tuky 37 g
24% Sodík 487 mg
41% Bílkoviny 23 g

Indiánský chléb s klobásou postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, přisypeme kypřicí prášek, špetku soli, promícháme. Přidáme máslo, kmín a přilijeme vodu. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 20 minut odležet. Klobásu oloupeme a nakrájíme na drobno, jarní cibulku posekáme na jemno. Do misky vložíme vařené brambory, klobásu, cibulku a šťouchadlem rozmačkáme. Do mixéru vložíme česnek, lístky koriandru, oregano, kousek chilli papričky, osolíme, zalijeme citronovou šťávou, přidáme hořčici a rozmixujeme do hladka. Vzniklou směs přidáme ke klobásové směsi, důkladně promícháme.

2

V pánvi rozehřejeme olej, z těsta vytvarujeme placky, v pánvi na oleji osmažíme z obou stran do zlatova. Placky rozdělíme na talíře, na ně naneseme klobásovou směs a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept