Recept

Chléb s bazalkou a sýrem feta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56086

Ingredience

10 g Bazalka
20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
500 g Mouka pšeničná celozrnná
20 ml Olej olivový
40 g Sýr Feta
5 g Sůl
200 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 757kJ
21% Sacharidy 76 g
9% Tuky 7 g
21% Sodík 424 mg
23% Bílkoviny 13 g

Chléb s bazalkou a sýrem feta postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme sůl, cukr, nasekanou bazalku, prolisovaný česnek a cerální mouku. Promícháme,přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domáxcí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb, po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájený sýr Feta a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept