Pstruh Cléopatre - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh Cléopatre
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | beranova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 56092 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
120 g | Máslo čerstvé |
400 g | Okurka salátová |
2 polévková lžíce | Petržel - nať |
500 g | Pstruh |
2 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 108,5mg |
Draslík | 614,6mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 176,3mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 35,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurka salátová, Pstruh, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pstruh Cléopatre postup přípravy receptu:
1 | Čtyři půlky pstruha vykostíme, omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme z obou stran na 120 g másla. |
2 | Oloupeme salátové okurky, nakrájíme na kolečka, osolíme a opečeme na 80 g másla. |
3 | Půlky pstruha položíme na talíře, obložíme je plátky opečené okurky a podáváme posypané sekanou petrželkou. |
Poznámka
Servírujeme teplé.