Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56097
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

150 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Petržel - nať
700 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
150 ml Víno bílé
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 458 kcal
Kilojoule 1 915kJ
1% Sacharidy 2 g
45% Tuky 34 g
12% Sodík 231 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pstruh Piémontaise postup přípravy receptu:

1

Pstruha vykostíme, filety omyjeme, osolíme a vložíme do kastrolu.

2

Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky.

3

Do kastrolu k rybě přidáme 50 g másla, nadrobno pokrájenou cibuli, zalijeme vínem. Přikryjeme pokličkou a dusíme 6 minut, poté odstavíme a na kraji plotny necháme „dotáhnout“.

4

Filety vyjmeme, přendáme je na nahřáté talíře a udržujeme v teple.

5

Vývar zredukujeme na polovinu, vmícháme 100 g másla, vzniklou šťávou přelijeme filety.

6

Podáváme posypané sekanou zelenou petrželkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept