Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56098
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Máslo čerstvé
100 ml Ocet kvasný lihový
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
600 g Štika obecná
1 kávová lžička Sůl
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 547kJ
1% Sacharidy 4 g
42% Tuky 32 g
10% Sodík 203 mg
31% Bílkoviny 18 g

Štika namodro postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu nalijeme 750 ml vody a 100 ml octa, osolíme, přidáme celý pepř, přivedeme k varu.

2

Vložíme porce štičího masa a 6 - 8 minut vaříme.

3

V kastrolku rozpustíme máslo, kterým rybu před podáváním poléváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept