Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56126
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 ks Bílá cibulka
2 ks Bobkový list
3 polévková lžíce Ocet vinný
200 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
800 g Úhoř říční
300 ml Víno bílé
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 458 kcal
Kilojoule 1 916kJ
0% Sacharidy 2 g
56% Tuky 42 g
6% Sodík 114 mg
20% Bílkoviny 11 g

Marinovaný úhoř postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na porce, které krátce opékáme v rozpáleném oleji.

2

Vybereme je na ubrousek, necháme okapat, vložíme do jiné nádoby, osolíme, přidáme oloupané cibulky, přilijeme víno, ocet, vodu, přidáme bobkové listy a asi 20 minut vše dohromady vaříme na středním ohni.

3

Necháme vychladnout a uložíme do ledničky.

4

Druhý den porce úhoře vyjmeme z rosolu, urovnáme na mísu a zdobíme cibulkami a pokrájeným rosolem.

Poznámka

V době určené na přípravu není započítaný čas potřebný k marinování.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept