Jednoduchý recept

Krémová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5615

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Cibulka jarní
1 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 003kJ
5% Sacharidy 17 g
52% Tuky 39 g
9% Sodík 172 mg
30% Bílkoviny 17 g

Krémová polévka postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli i jarní cibulku, poté přilijeme mléko a necháme 10 minut povařit. Rozmícháme v hrnečku mouku s vodou a zahustíme polévku.

2

Poté přidáme do polévky ocet, sůl a pepř.

3

Před koncem vmícháme do polévky zakysanou smetanu, rozklepneme vejce a vaříme 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept