Jednoduchý recept

Grilovaná treska s cuketou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56200

Ingredience

4 ks Cuketa
20 ml Olej olivový
2 ks Pomeranče
400 g Treska aljašská
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 593kJ
3% Sacharidy 12 g
2% Tuky 2 g
4% Sodík 78 mg
34% Bílkoviny 19 g

Grilovaná treska s cuketou postup přípravy receptu:

1

Cuketu nakrájíme podélně na plátky. Gril rozpálíme na vysokou teplotu, potřeme olejem a cuketu grilujeme dvě minuty z každé strany, dokud není měkká.

2

Filety vložíme do velké misky a zalijeme vroucí vodou. Zakryjeme, dáme na pět minut stranou. Rozpálíme opět gril, potřeme olejem a tresku položíme na gril kůži dolů. Grilujeme z každé strany tři až pět minut, dokud není ryba měkká a propečená. Průběžně potíráme pomerančovou šťávou. Na poslední minutu na gril vrátíme cuketu, aby se prohřála.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept