Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56202

Ingredience

1 ks Citrony
400 g Fazole červené sterilované
2 kávová lžička Hořčice
450 g Losos - filety
2 kávová lžička Med včelí
20 ml Olej olivový
10 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
200 g Špenát listový čerstvý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 137kJ
7% Sacharidy 26 g
8% Tuky 6 g
22% Sodík 432 mg
53% Bílkoviny 30 g

Losos se špenátem postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme med, hořčici, šťávu z poloviny citronu a sójovou omáčku. Důkladně vše promícháme, směsí potřeme filety z lososa a necháme stranou odležet půl hodiny.

2

Mezitím smícháme zbytek šťávy z citonu, olej, chilli a fazole. Špenát důkladně propláchneme a necháme okapat. Pánev rozpálíme, dáme do ní rozpustit máslo a prolisujeme do pánve česnek. Po půl minutě přidáme špenát, při nízké teplotě tři minuty podusíme.

3

Špenát vyndáme a dáme stranou. Na rozpálenou pánev nyní vložíme lososa, grilujeme dvě minuty z každé strany, dokud není maso měkké a důkladně propečené.

4

Fazolovou směs namačkáme vidličkou, smícháme se špenátem a dochutíme solí i pepřem dle vlastní chuti. Přidáme k opečenému lososu a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept