Recept

Treska se zeleninovou salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56224
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Ocet vinný červený
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
4 polévková lžíce Řeřicha
1 špetka Sůl
500 g Treska aljašská
1 kávová lžička Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 572kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
8% Sodík 153 mg
42% Bílkoviny 23 g

Treska se zeleninovou salsou postup přípravy receptu:

1

Cibuli pokrájíme na plátky, ty ještě rozpůlíme. Rajčata krájíme na kostičky, zázvor nastrouháme. Vše smícháme, přidáme ocet, sůl, pepř a lžičku oleje. Důkladně promícháme.

2

Gril rozpálíme na vysokou teplotu a potřeme olejem. Rybu grilujeme 3 minuty z každé strany, v průběhu potíráme olejem, aby se kousky nepřichytily. Grilované filety rozdělíme na talíře, přidáme k nim zeleninovou salsu, ozdobíme řeřichou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept