Recept

Grilovaný tuňák se salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56227

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Limetka
1 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej olivový
500 g Tuňák obecný
50 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 880kJ
1% Sacharidy 5 g
10% Tuky 8 g
55% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Grilovaný tuňák se salsou postup přípravy receptu:

1

Ve velké misce smícháme nastrouhanou okurku, strouhaný celer, chilli a nadrobno nasekanou řeřichu. Přidáme šťávu, lžičku oleje, důkladně promícháme a dáme na 20 minut odležet do ledničky.

2

Mezitím připravíme gril, rozpálíme na maximální teplotu a potřeme olejem. Filety z tuňáka grilujeme z každé strany tři minuty, v průběhu je potíráme olejem, aby se nepřichytili. Ihned po grilování podáváme se zelenou salsou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept