Jednoduchý recept

Fenyklový guláš

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56231
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Cibule
400 g Fazole
700 g Fenykl sladký - hlíza
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
300 ml Vývar zeleninový
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 085kJ
24% Sacharidy 87 g
7% Tuky 5 g
29% Sodík 576 mg
52% Bílkoviny 29 g

Fenyklový guláš postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme pánev a necháme rozpustit máslo, na kterém osmahneme cibulku do zlatova.

2

K cibulce přidáme na kostičky pokrájený fenykl, dvě minuty smažíme, vložíme žampiony, rajčata a vývar. Vše důkladně promícháme, přimícháme fazole, ochutíme solí, pepřem a parikou. Vše za občasného míchání vaříme 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept