Recept

Pečená treska v alobalu s klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56238

Ingredience

80 g Klobása Chorizo
4 kávová lžička Ocet ze šampaňského - Balsamic
2 ks Paprikové lusky čerstvé
4 špetka Pepř černý mletý
80 g Rajčata Cherry
4 špetka Sůl
450 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 841kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 9 g
19% Sodík 376 mg
45% Bílkoviny 25 g

Pečená treska v alobalu s klobásou postup přípravy receptu:

1

Do alobalu vložíme rybu, potřejeme octem, posypeme solí s pepřem, přidáme na plátky pokrájenou papriku, rozpůlená rajčátka, na proužky nakrájenou klobásu chorizo.

2

Obsah balíčku zamotáme tak, aby nevytékala šťáva, dáme do trouby a pečeme 25 minut v troubě na 180°C.

Poznámka

Místo trouby můžeme rybu připravovat na grilu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept