Pečená treska v alobalu s klobásou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pečená treska v alobalu s klobásou
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 56238 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
80 g | Klobása Chorizo |
4 kávová lžička | Ocet ze šampaňského - Balsamic |
2 ks | Paprikové lusky čerstvé |
4 špetka | Pepř černý mletý |
80 g | Rajčata Cherry |
4 špetka | Sůl |
450 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 59,2mg |
Draslík | 585,9mg |
Vláknina | 559,0mg |
Vitamín A | 79,4mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 41,4mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprikové lusky čerstvé, Sůl, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Chorizo, Ocet ze šampaňského - Balsamic, Pepř černý mletý, Rajčata Cherry mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pečená treska v alobalu s klobásou postup přípravy receptu:
1 | Do alobalu vložíme rybu, potřejeme octem, posypeme solí s pepřem, přidáme na plátky pokrájenou papriku, rozpůlená rajčátka, na proužky nakrájenou klobásu chorizo. |
2 | Obsah balíčku zamotáme tak, aby nevytékala šťáva, dáme do trouby a pečeme 25 minut v troubě na 180°C. |
Poznámka
Místo trouby můžeme rybu připravovat na grilu.