Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56243
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Platýz - filety
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 716kJ
3% Sacharidy 12 g
30% Tuky 23 g
16% Sodík 323 mg
54% Bílkoviny 30 g

Platýz Duglèré postup přípravy receptu:

1

Filety z platýze urovnáme do kastrolu, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná pokrájená rajčata, sekanou petrželku, nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme vínem. Nádobu přikryjeme pokličkou. Povaříme 6 minut, rybí filety opatrně vyjmeme a vývar zahustíme žmolenkou, vytvořenou z másla a mouky. Chvilku povaříme a porce ryby vrátíme do omáčky, kde je necháme prohřát. Už nevaříme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept