Recept

Platýz s červeným máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56247
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
120 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Platýz - filety
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 588kJ
0% Sacharidy 1 g
39% Tuky 29 g
18% Sodík 352 mg
49% Bílkoviny 28 g

Platýz s červeným máslem postup přípravy receptu:

1

Filety z platýze vaříme 6 - 8 minut ve slané vodě, poté je vyjmeme, urovnáme na mísu, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými vařenými vejci, zelenou petrželkou a přelijeme dočervena rozpáleným máslem.

2

Dbejme na to, abychom máslo nepřepálili!

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept