Recept

Studené řezy z makrely v remuládě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56252
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Estragon
1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Kerblík
200 g Majonéza
800 g Makrela obecná
3 polévková lžíce Ocet vinný
2 ks Okurky
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 492kJ
1% Sacharidy 4 g
73% Tuky 54 g
22% Sodík 442 mg
44% Bílkoviny 25 g

Studené řezy z makrely v remuládě postup přípravy receptu:

1

Makrely uvaříme ve slané vodě s octem a necháme vychladnout ve vývaru.

2

Mezitím připravíme remuládovou omáčku: najemno nasekáme okurky, kerblík, estragon, smícháme s majonézou, hořčicí a ušlehanou šlehačkou.

3

Studené ryby scedíme, vyjmeme z nich kosti a rozebereme je na filety.

4

Podáváme přelité remuládovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept