Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 56257
Kategorie: Burgery, sendviče

Ingredience

400 g Camembert
8 plátek Chléb toastový
50 g Řeřicha
100 g Štěrbák zahradní
Na omáčku
250 g Brusinky
60 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Pomerančová kůra
2 polévková lžíce Voda pitná
Na obalení
1 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 polévková lžíce Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 722 kcal
Kilojoule 3 021kJ
25% Sacharidy 89 g
35% Tuky 26 g
25% Sodík 495 mg
60% Bílkoviny 34 g

Camembert na grilu postup přípravy receptu:

1

Očištěné brusinky opláchneme, necháme okapat. Bylinky opláchneme, tymián otrháme, bylinky nasekáme, česnek prolisujeme. Ze sýra okrájíme pevnou kůru a nakrájíme ho na plátky.

2

Brusinky zasypeme cukrem, přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru a přilijeme vodu. V rendlíku za častého míchání vaříme brusinkovou omáčku až do zhoustnutí.

3

Pažitku, petrželovou nať a tymián v míse promícháme s česnekem, olejem, pepřem. Plátky chleba obalíme ve směsi bylinek a grilujeme na grilu, který jsme rozehřáli na maximum. Když plátky chleba zezlátnou, obrátíme je a poklademe plátky sýra, obalenými ve zbylé bylinkové směsi. Grilujeme, až se sýr roztaví. Podáváme s řeřichou i štěrbákem, které jsme opláchli a osušili.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept