Recept

Treska v alobalu se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56258
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Ocet vinný
40 ml Olej olivový
50 g Olivy černé
1 kávová lžička Oregano sušené
4 ks Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 084kJ
9% Sacharidy 33 g
22% Tuky 17 g
16% Sodík 324 mg
13% Bílkoviny 7 g

Treska v alobalu se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Připravíme si všechnu zeleninu. Cibulku pokrájíme na plátky, papriku na nudličky a rajčata na kostičky. Olivy popřípadě vypeckujeme.

2

Rozpálíme pánev s olejem, prolisujeme do ní česnek, přidáme cibuli, papriku a oregano. Za stálého míchání pět minut smažíme, dokud všechna zelenina nezměkne.

3

Do pánve přidáme všechny ostatní suroviny kromě ryby, vaříme dalších tři minut za stálého míchání. Rybu zatím naporcujeme na čtyři porce, dáme do alobalu a přidáme k ní zeleninu z pánve. Zabalíme, aby nevytékala šťáva, vrátíme na pánev a dusíme dalších pět minut, aby se maso propeklo. Ihned poté podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept