Jednoduchý recept

Grilovaný mořský ďas v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56259

Ingredience

1 ks Limetka
500 g Mořský ďas
40 g Máslo čerstvé
100 g Rajčata
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 763kJ
1% Sacharidy 4 g
14% Tuky 10 g
1% Sodík 25 mg
33% Bílkoviny 19 g

Grilovaný mořský ďas v alobalu postup přípravy receptu:

1

Připravíme dva kusy alobalu, na každý položíme jeden kus ryby. Po celé části filetu uděláme lehce nožem zářezy, do kterým vložíme prolisovaný česnek. Popřípadě můžeme česnekem rybu jen potřít.

2

K rybě přidáme limetku, ze které vymáčkneme trochu šťávy a plátek másla. Poté přidáme rozpůlená rajčata a balíček důkladně uzavřeme.

3

Vše vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut z obou stran, dokud není ryba propečená a měkká. Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept