Jednoduchý recept

Grilovaný halibut

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56261
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Halibut atlantický
40 g Máslo čerstvé
4 špetka Paprika mletá sladká
4 špetka Petržel - nať
4 špetka Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 887kJ
0% Sacharidy 0 g
15% Tuky 11 g
3% Sodík 68 mg
46% Bílkoviny 26 g

Grilovaný halibut postup přípravy receptu:

1

Připravíme čtyři čtverce z alobalu. Do každého z nich vložíme jeden plátek halibuta, přidáme plátek mléka, posypeme z obou stran tymiánem, petrželkou a paprikou.

2

Balíčky důkladně zabalíme, aby při grilování nevytékala šťáva. Maso grilujeme 25 minut, dokud není měkké a propečené.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept