Grilovaný halibut - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilovaný halibut
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | sedecky |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (14%) |
ID receptu: | 56261 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
500 g | Halibut atlantický |
40 g | Máslo čerstvé |
4 špetka | Paprika mletá sladká |
4 špetka | Petržel - nať |
4 špetka | Tymián čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 226,0mg |
---|---|
Cholesterol | 52,0mg |
Draslík | 572,3mg |
Vláknina | 267,2mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,4mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Halibut atlantický, Paprika mletá sladká, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilovaný halibut postup přípravy receptu:
1 | Připravíme čtyři čtverce z alobalu. Do každého z nich vložíme jeden plátek halibuta, přidáme plátek mléka, posypeme z obou stran tymiánem, petrželkou a paprikou. |
2 | Balíčky důkladně zabalíme, aby při grilování nevytékala šťáva. Maso grilujeme 25 minut, dokud není měkké a propečené. |
Poznámka
Servírujeme teplé.