Recept

Telecí plátek na šalvěji

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56282
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Broskve
40 ml Olej olivový
2 ks Pomeranče
2 kávová lžička Šalvěj čerstvá
100 g Sýr Eidam cihla 30%
550 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 693kJ
6% Sacharidy 22 g
25% Tuky 19 g
4% Sodík 87 mg
68% Bílkoviny 38 g

Telecí plátek na šalvěji postup přípravy receptu:

1

Telecí maso naklepeme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme šalvějí. Plátek sýra položíme na střed telecího plátku, přidáme plátky broskve a maso přeložíme.

2

Zapékací mísu vymažeme olejem a maso do ní naskládáme. Vše zalijeme pomerančovou šťávou, pečeme 20 minut při teplotě 200°C. V průběhu pečení můžeme podlévat pomerančovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept