Recept

Jelen s dušenou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56283
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Celer řapíkatý
3 ks Cibule
500 g Dýně
600 g Jelení maso
40 ml Olej olivový
4 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 404kJ
5% Sacharidy 16 g
18% Tuky 14 g
6% Sodík 122 mg
65% Bílkoviny 37 g

Jelen s dušenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibuli pokrájíme na drobno, celer s dýní na kostičky. Zeleninu smícháme, rozehřejeme olej v pánvi, pět minut zeleninu smažíme. Poté do pánve prolisujeme česnek, přidáme bobkový list, vývar a dvě lžičky worcesteru. Pánev zakryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.

2

Mezitím rozehřejeme gril, zvěřinu pokrájíme na plátky, které potřeme olejem a worcesterskou omáčkou. Plátky následně grilujeme 5 minut z každé strany.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept