Jednoduchý recept

Tuňáková haše

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56284
Kategorie: Maso

Ingredience

700 g Brambory
200 g Kukuřice cukrová nakládaná
50 g Pažitka
2 polévková lžíce Provensálské koření
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 001kJ
8% Sacharidy 30 g
6% Tuky 5 g
2% Sodík 49 mg
36% Bílkoviny 20 g

Tuňáková haše postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájíme a vaříme v osolené vodě, dokud trochu nezměknou. Kukuřici přidáme k bramborám, vše vaříme další minutu. Poté zcedíme a vrátíme do prázdného hrnce.

2

Brambory namačkáme, přidáme tuňáka včetně oleje, nasekanou pažitku a provensálské koření. Vše důkladně promícháme. Rozehřejeme gril, bramborovou směs na něj na cca pět minut rozložíme (dokud lehce nezhnědne). Ihned poté podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept