Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56286
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Brokolice
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
150 g Fazolové lusky
1 kávová lžička Majoránka
200 ml Mléko polotučné
20 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Eidam cihla 30%
350 g Těstoviny konzumní
200 g Tuňák v oleji
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 690kJ
22% Sacharidy 79 g
21% Tuky 16 g
12% Sodík 241 mg
80% Bílkoviny 45 g

Zapékaný tuňák postup přípravy receptu:

1

Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Mezitím pokrájíme cibuli nadrobno, žampiony nakrájíme na plátky. Rozpálíme pánev, pokapeme olejem a cibulku se žampiony lehce osmahneme. Po třech minutách přidáme sýr, prolisujeme do pánve česnek, brokolici i fazolky. Vše zalijeme mlékem a dochutíme solí, pepřem, majoránkou.

2

Směs neustále mícháme, dokud se sýr neroztaví. Nyní přidáme do pánve tuňáka. Těstoviny přesypeme do zapékací mísy a přidáme k nim směs z pánve. Vše zamícháme a dáme na deset minut zapékat do trouby na 200°C.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept