Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56289

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 ks Limetka
40 ml Olej olivový
300 g Paprika mletá sladká
25 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji
2 stroužek Česnek
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 863kJ
14% Sacharidy 50 g
33% Tuky 24 g
6% Sodík 114 mg
51% Bílkoviny 29 g

Tuňák s houbami postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kostičky, na oleji ji osmahneme do zlatova, následně přidáme na plátky pokrájené žampiony a smažíme další dvě minuty.

2

Do pánve prolisujeme česnek, přidáme kůru z limetky spolu s hořčicí, solí a pepřem. Pořádně promícháme, vsypeme na kostičky pokrájenou papriku s tuňákem. Další dvě minuty mícháme na pánvi, přidáme nasekanou pažitku a ihned můžeme podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme s čerstvým pečivem, popřípadě můžeme jako přílohu zvolit rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept