Recept

Omeleta s rajčaty a tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56290

Ingredience

2 polévková lžíce Jogurt bílý
2 polévková lžíce Majonéza
20 ml Olej rostlinný
30 g Pažitka
8 ks Rajčata
200 g Tuňák v oleji
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
2% Sacharidy 8 g
32% Tuky 24 g
12% Sodík 241 mg
55% Bílkoviny 31 g

Omeleta s rajčaty a tuňákem postup přípravy receptu:

1

Vejce ušleháme vidličkou, smícháme se solí a pepřem. Rajčata pokrájíme na kostičky, pažitku nasekáme na drobno. Pánev rozpálíme, nalijeme do ní olej.

2

Do pánve vložíme vejce, přidáme pažitku a rajčata, vše opékáme při vysoké teplotě cca minutu, poté teplotu snížíme. Pokračujeme v opékání, dokud vejce neztuhne.

3

Stranou smícháme tuňáka s majonézou a jogurtem. Vejce rozdělíme na talíře a navrch přidáme tuňákovou směs.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept