Recept

Tuňákový salát s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56291

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Provensálské koření
100 g Rajčata Cherry
200 g Rýže loupaná
200 g Sýr Feta
200 g Tuňák v oleji
4 ks Vejce slepičí
10 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
13% Sacharidy 46 g
19% Tuky 14 g
16% Sodík 326 mg
51% Bílkoviny 28 g

Tuňákový salát s rýží postup přípravy receptu:

1

Dle návodu na obalu připravíme rýži. Vejce uvaříme na tvrdo, rajčata rozpůlíme. Do mísy vložíme tuňáka (bez oleje) a přidáme na kostičky pokrájený sýr s spolu s nadrobno nakrájenou cibulí.

2

Do mísy přidáme rajčata, rýži, strouhaný zázvor, provensálské koření a vše důkladně promícháme. Na konec už jen rozdělíme na talíře, položíme na salát oloupané vejce a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept