Recept

Kapsa z kotlety se špenátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56296

Ingredience

1 ks Limetka
20 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
50 g Sýr Niva (Rokfór)
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
200 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 636kJ
1% Sacharidy 4 g
31% Tuky 23 g
25% Sodík 491 mg
58% Bílkoviny 33 g

Kapsa z kotlety se špenátem postup přípravy receptu:

1

Do každého plátku masa uděláme hluboký zářez, aby vznikla kapsa, kterou budeme moci naplnit. Stranou smícháme nastrouhaný sýr s limetkovou kůrou, maso touto směsí plníme, poté uzavřeme párátkem.

2

Maso opepříme, posolíme, zasypeme rozmarýnem a pomažeme olejem. Na pánvi rozpálíme olej, maso cca 7 minut opékáme. Poté ho odložíme stranou, do pánve prolisujeme česnek, přidáme špenát a pět minut opékáme. Ihned poté přiložíme ke kotletě a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept