Jednoduchý recept

Salám zapečený s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 563
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Salám jemný
5 g Sůl
60 g Tuk
10 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 196kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
37% Sodík 745 mg
22% Bílkoviny 12 g

Salám zapečený s vejci postup přípravy receptu:

1

Salám oloupeme a nakrájíme na plátky, které po obou stranách mírně opečeme.

2

Na salám rozklepneme celá vejce (žloutky se nemají protrhnout) a necháme je zvolna zapéct - žloutek zůstane polotekutý a bílek necháme ztuhnout.

3

Nakonec bílek mírně osolíme a pokrm ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept