Recept

Rejnok s červeným máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56301
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kapary
150 g Máslo čerstvé
9 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rejnok křídlo
1 kávová lžička Sůl
0,8 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
1% Sacharidy 4 g
43% Tuky 32 g
16% Sodík 316 mg
47% Bílkoviny 26 g

Rejnok s červeným máslem postup přípravy receptu:

1

Porce rejnoka narovnáme do kastrolu, osolíme, přidáme 5 lžic octa, nakrájenou cibuli i bobkové listy, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut, rybí porce vyjmeme, dáme na síto okapat, poté je rozdělíme na talíře.

2

Dáme zahřát 4 lžíce octa a rozpálit máslo.

3

Porce rejnoka na talíři posypeme nasekanou petrželovou natí, nasekanými kapary, podáváme přelité horkým octem a do červena rozpáleným máslem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept