Recept

Ledový kořeněný punč z bílého vína

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 56302

Ingredience

6 polévková lžíce Cukr moučkový
150 g Hroznové víno
0,5 kávová lžička Muškátový oříšek
5 dl Voda pitná
5 dl Víno bílé
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 844kJ
8% Sacharidy 29 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 13 mg
1% Bílkoviny 0 g

Ledový kořeněný punč z bílého vína postup přípravy receptu:

1

Čerstvé sladké hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Vložíme do skleněného džbánu, zalijeme vychlazeným bílým vínem, studenou vodou, osladíme podle chuti, přidáme půl kávové lžičky muškátového oříšku, půl kávové lžičky mletého zázvoru, promícháme a dáme do chladničky vychladit na 1 - 2 hodiny. Poté punč rozlijeme do vysokých sklenic a podáváme se slámkou.

Poznámka

Servírujeme studené. V případě zájmu podáváme k ledovému punči i kostky ledu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept